Πανελλήνια Ενωση Φαρμακοποιών


Κορυζή 6, 117 43 Αθήνα

Tηλ.: 9227-182 Fax: 9232-964Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 200110o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
27-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2001
ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
 

Mάρτιος 2001

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Φ. συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση :
 
Πρόεδρος ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Αντώνιος
Γραμματέας ΣΑΒΒΑΣ ΑΚΥΛΑΣ
Αντιπρόεδρος Α' ΜΩΡΑΙΤΗ - ΡΕΒΙΝΘΗ Αικατερίνη
Αντιπρόεδρος Β' ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος
Ταμίας ΑΛΕΞΙΟΥ - ΣΓΟΥΡΟΥ Εβελίνα
Ειδικός Γραμματέας ΠΩΛΥΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μέλη ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ Μανώλης
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
  ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ Χρήστος
     
     

Αθήνα 8/1/2001

ENHMEΡΩTIKH ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο 1

Αγαπητοί Συνάδελφοι
To Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει σε όλους σας τις θερμότερες ευχές για τον Καινούργιο Χρόνο και εύχεται Υγεία και Χαρά σε σάς και τις οικογένειές σας. Με την παρούσα εγκύκλιο επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν το πρώτο τρίμηνο του 2001 και στις οποίες επιθυμούμε την ενεργό συμμετοχή σας.

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2001 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Π.Ε.Φ. (Κορύζη 6, 1ος όροφος). Τα Θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

1. Απολογισμός Δ.Σ. για τη περίοδο 1999-2000.

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή εκλογών

3. Ενημέρωση για Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά θέματα

4. 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως ύπαρξης απαρτίας.
Καλείσθε όλοι να λάβετε μέρος ώστε να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν το κλάδο μας. Επίσης κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης θα απαντηθούν και ερωτήματα σχετικά με Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά θέματα (ΤΣΑΥ).
Μετά το πέρας της Συνέλευσης θα επακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Ένωσης μας.

2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

To Διοικητικό Συμβούλιο προκηρύσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη To Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΠΕΦ την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2001 και κατα τις ώρες 10:00 εως 18:30 (η ώρα λήξης μπορεί να παραταθεί ανάλογα με την προσέλευση συναδέλφων).
Οσοι εκ των συναδέλφων επιθυμούν, παρακαλούνται να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή εγγράφως ή τηλεφωνικώς στα γραφεία της ΠΕΦ εως 08-02-2001 και ώρα 08:00 μμ.
Με νεώτερη εγκύκλιο η οποία θα αποσταλεί στα μέλη της Ενωσης μας θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

3. ΑΠΟΚΡΙΑΤIKOΣ ΧΟΡΟΣ ΤHΣ Π.Ε.Φ.

Η Π.Ε.Φ. διοργανώνει Αποκριάτικο Χορό που θα γίvει την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2001 στο κέντρο ΦΩΣ (Ιερά Οδός 7-9, τηλ. 3428-053)
Το πρόγραμμα του κέντρου αποτελούν οι γνωστοί καλλιτέχνες

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

Τιμή Πρόσκλησης: 9.000 δραχμές.

Ωρες Προσέλευσης 10.00 μ.μ.

Η Π.Ε.Φ, διοργανώνει αυτό το Χορό με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο. Η τιμή της πρόσκλησης καθορίσθηκε σε επίπεδο κόστους και αποφασίσθηκε να μην πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος κλήρωση, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι συνάδελφοι.
Πληροφορίες και προσκλήσεις θα δίδονται από τα μέλη του Δ.Σ. και από τα γραφεία της Π.Ε.Φ.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να δηλώσουν συμμετοχή και να προμηθευθούν έγκαιρα τις προσκλήσεις τους (λόγω περιορισμένης χωρητικότητος του κέντρου), ώστε να κρατηθούν τα ανάλογα τραπέζια στο κέντρο.

4. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ το οποίο ειναι ταυτόχρονα και το 1ο Διεθνές συνδιοργανώνεται απο την ΠΕΦ και τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο στις 28-30 Απριλίου 2001 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Με την πραγματοποίηση του Συνεδρίου ανατέλλει μια νέα εποχή κοινής συμπόρευσης και κοινών αγώνων για τον Φαρμακευτικό κόσμο της χώρας μας.


Το Δ.Σ. απευθύνει σε όλους σας θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς και σας περιμένει στις παραπάνω εκδηλώσεις - δραστηριότητες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δρ. ΑΝΤ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δρ. ΑΙΚΑΤ. ΡΕΒΙΝΘΗ-ΜΩΡΑΙΤΗ